Jobunivers

Nærhed til medarbejderen er et centralt emne i Forenede Koncernens motto. Det er vigtigt for os, at medarbejderne kender til og efterlever koncernens kerneværdier: nærhed til kunden, nærhed til medarbejderen, nærhed til omverden og nærhed til de skabte værdier.

Nærhed til medarbejderen indebærer også et synligt og nærværende lederskab, som skaber engagement og teamspirit blandt medarbejderne. Herigennem skabes der også indsigt i, hvad Forenede Koncernen er og hvilken rolle, vi spiller i forhold til både kunderne og sammenholdet som sådan. Hos os er fremgang en kombination af teamwork og selvstændigt arbejde.

En arbejdsplads i udvikling
Forenede koncernen og alle dens datterselskaber stræber efter at være en stimulerende arbejdsplads, en arbejdsplads hvor du som medarbejder hele tiden udvikles, både når det gælder nye arbejdsopgaver og ansvar.

Alle medarbejderne har en fast udviklingssamtale med nærmeste chef, hvor man sammen drøfter behov for kompetenceudvikling såvel internt som eksternt. Som et af de få serviceselskaber i Norden gennemfører Forenede Koncernen kontinuerlig uddannelse af medarbejderne gennem en uddannelsesenhed, som drives i eget regi.

Godt arbejdsmiljø er sund fornuft
Vi tror på at det sociale samvær er vigtigt for hvordan du trives på din arbejdsplads. Derfor arrangeres der alt fra fælles koncertbesøg til sommerfester, udflugter og julefester. Disse aktiviteter er altid værdsatte. Også i hverdagen ligger vi vægt på at, der er tid til social omgang og tid til at tale med andre mennesker.

Vi har tilknyttet en sundhedsforsikring til vores pensionsordning. En ordning der efter ønske også kan dække din familie.

Vi tilbyder også frisk frugt som et sundt tilskud mellem måltiderne i din dagligdag og sund mad til de medarbejdere, der ønsker at deltage i koncernens frokostordning.

Kontakt os

Forenede
Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Telefon: 3969 5050

Email:
job@forenede.dk
 

Uopfordret ansøgninger

Uopfordret ansøgninger sendes til hr@forenede.dk eller udfyld formularen her