At arbejde hos os

En arbejdsplads i udvikling
Forenede og alle dens datterselskaber stræber efter at være en stimulerende arbejdsplads, en arbejdsplads hvor du som medarbejder hele tiden udvikles, både når det gælder nye arbejdsopgaver og ansvar.

Alle medarbejderne har en fast udviklingssamtale med nærmeste chef, hvor man sammen drøfter behov for kompetenceudvikling såvel internt som eksternt. Som et af de få serviceselskaber i Norden gennemfører Forenede Service kontinuerlig uddannelse af medarbejderne gennem en uddannelsesenhed som drives i eget regi.

Godt arbejdsmiljø er sund fornuft
Vi tror på at det sociale samvær er vigtigt for hvordan du trives på din arbejdsplads. Derfor arrangeres der alt fra fælles koncertbesøg til sommerfester, udflugter og julefester. Disse aktiviteter er altid værdsatte. Også i hverdagen lægger vi vægt på, at der er tid til social omgang og tid til at tale med andre mennesker.

Vi har tilknyttet en sundhedsforsikring til vores pensionsordning. En ordning der efter ønske også kan dække din familie. 

Vi tilbyder også frisk frugt som et sundt tilskud mellem måltiderne i din dagligdag og sund mad til de medarbejder der ønsker at deltage i koncernens frokostordning.

Kontakt os

Forenede
Buddingevej 312-316
2860 Søborg
Telefon: 3969 5050

Email:
job@forenede.dk