Nyheder

Læs de seneste nyheder fra Forenede Koncernen

26. marts 2018

Gladsaxes borgmester Trine Græse var på fint besøg hos Forenede Service

Forenede Service A/S

Gladsaxe Kommunes borgmester Trine Græse (S) var sammen med kommunaldirektør Bo Rasmussen, kommunens erhvervsudviklingschef Freja Ludvigsen og leder af Rekruttering, Strategi og Service Tine Hansen på et forårsvisit hos Forenede Service.

26. marts 2018

Åbningsreception på Ringstedhave Neurorehabiliteringscenter

ringstedhave
Ringsteds borgmester overværede åbningen af Ringstedhave, som er Forenede Cares rehabiliterings- og genoptræningstilbud til patienter med senhjerneskader. Ringstedhave åbner for patienter den 3. april.
06. marts 2018

Hvad så, Inger Støjberg – er der noget nyt?

Carsten Clement, som er koncerndirektør i landets næststørste Facility Service-virksomhed Forenede, efterlyser snarlig konkret politisk handling, der skal gøre det smidigere for danske virksomheder at have medarbejdere ansat fra lande udenfor EU.

06. marts 2018

PrivatHospitalet Danmark består akkreditering uden anmærkninger

PrivatHospitalet Danmark, som holder til i Charlottenlund, er netop blevet akkrediteret efter ”Den Danske Kvalitetsmodel”.

23. januar 2018

Nyt, innovativt og specialiseret rehabiliteringscenter åbner i Ringsted

Rehabilitering
Ringstedhave. Sådan lyder navnet på et nyt rehabiliteringscenter, der med innovative løsninger i et trygt og rart miljø skal hjælpe borgere med senhjerneskader til at blive selvhjulpne og komme hurtigt tilbage til dagligdagen. Og behovet er klart til stede, vurderer myndighederne.
28. december 2017

CSR-prisvinder: Det ligger solidt i vores DNA

CSRcertifikat

Randers kommune har tildelt Forenede Service et CSR-certifikat for virksomhedens samlede indsats og bidrag til at skabe et rummeligt arbejdsmarked i kommunen.

18. september 2017

Forenede Service fejrer 25-års jubilæum med ISO-certificeringer

Forenede Service ISO certificeret siden 1992
Som den første rengøringsvirksomhed i landet blev Forenede Service A/S ISO-certificeret for 25 år siden. En certificering som løbende gennem årene er blevet revideret i forhold til nye opgraderinger. Og målet lige nu er en ny ISO-opgradering og samtidig en certificering af arbejdsmiljøet inden årets udgang.

11. september 2017

Ny, ung generation indtræder i bestyrelserne i Forenede

Bestyrelsen

26 og 29 år.

Det er et par unge herrer, som nu sætter sig med ved bestyrelsesbordet i en række selskaber i Forenede koncernen.

06. september 2017

Markant rengøringsveteran er sovet ind

Det er med stor sorg vi må meddele, at rengøringsveteranen Poul Erik Krogh er gået bort.

31. maj 2017

Forenede koncernens bedste årsregnskab i flere år

Forenede koncernen, som er landets næststørste servicekoncern, har netop afsluttet regnskabet for 2016. Koncernen, der med sine cirka 8.000 medarbejdere servicerer både offentlige og private kunder i Danmark og Sverige med Facility Service og Health Care-løsninger, kan fremvise det tredjebedste årsresultat i koncernens 58-årige historie.

1 - 10 of 156