Forenede Koncernen ansætter ny CEO

Den 1. februar 2021 tiltræder Lars Folkmann stillingen som Koncern CEO for den dansk ejede koncern, Forenede A/S, der beskæftiger 9.000 medarbejdere inden for health care og facility service i Danmark og Sverige.

Lars Folkmann

Lars Folkmann kommer fra en stilling som CCO hos virksomheden CO-RO A/S, hvor han i otte år har arbejdet med international forretning, marketing og partnerskaber indenfor FMCG-branchen. Han har desuden 11 års brancheerfaring fra ISS, hvor han har arbejdet med udvikling, salg og levering af serviceydelser til danske, nordiske og internationale kunder.

”Med sin brede kommercielle ledelseserfaring og branchekendskab, er Lars Folkmann den rigtige til at udvikle koncernen til fortsat at være en moderne, dynamisk og fremtidsorienteret virksomhed”, udtaler Bestyrelsesformand Anders Bønding.

”Forenede Koncernen bygger på stærke værdier, formet gennem mange års familieejerskab. Dem skal vi bygge videre på og sikre, at vi også fremover er en stærk, moderne og konkurrencedygtig koncern,” siger Lars Folkmann, der siden oktober sidste år har fungeret som næstformand i Forenede Koncernens bestyrelse. Han tilføjer:
”Som servicekoncern er medarbejderne vores vigtigste aktiv, og vi skal sørge for, at vi forsat er en moderne og attraktiv arbejdsplads, der kan tiltrække og fastholde dygtige og kvalificerede medarbejdere på alle niveauer.

Et stærkt ledelsesteam
Koncernens nuværende CEO, Carsten Clement, tiltræder samtidig en ny stilling som Koncern CFO, hvor han i tæt samarbejde med Lars Folkmann og den øvrige ledelse vil arbejde med særligt fokus på koncernøkonomi, IT og transformationsprojekter.

”Med disse ændringer får vi et stærkt ledelsesteam, der kan sikre fortsat udvikling af Forenede Koncernen,” udtaler bestyrelsesformand Anders Bønding.