Kvalitets- og miljøchefen

"Vi er forpligtede til at forbedre miljøindsatsen på alle områder."

Nils Bjørn Larsen Forenede Service

Kvalitets- og miljøchef i Forenede Service Nils Bjørn Larsen er tovholder på omlægningen til plantebaserede, bionedbrydelige rengøringsmidler i virksomheden. Og det store projekt er en vigtig mellemstation på den grønne rejse, som virksomheden er på i de her år. Men også en blandt flere stationer før og efter denne.

Inden for de sidste par år er der nemlig sat målrettet og helhjertet tryk på den grønne indsats i virksomheden. Forenede Service er blandt andet overgået til udelukkende at bruge uniformer, som er OEKO-TEX-mærket, der arbejdes engageret med affaldssortering, alt aftørringspapir som bruges hos kunderne, er FSC Danmark-certificeret, og der benyttes grøn strøm i alle virksomhedens bygninger. Ligesom der kigges på miljøvenlige muligheder i forhold til blandt andet virksomhedens bilpark og belysning. 

Og ikke mindst blev Forenede Service sidste år miljøledelsescertificeret efter ISO-standarden DS/EN ISO 14001:2015, der bliver kontrolleret af DNV GL-Business Assurance. Et certifikat som samtidig er en stærk motivationsfaktor for at fortsætte den grønne rejse, forklarer kvalitets- og miljøchefen:

"Certificeringen forpligter nemlig Forenede Service til løbende og aktivt at forbedre miljøindsatsen på alle områder og at kunne fremme og fremvise bæredygtige løsninger både for os og vores kunder."


Vi samler statistik ved hjælp af cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere om cookies