Home Årsregnskab 2021

Årsregnskab 2021

Forenedes 2021-regnskab præget af transformation – og pandemien.

Tallene for 2021 vidner om stor og vigtig omstilling. Vi har investeret i dygtige medarbejdere og effektiviserende systemer, der sikrer Forenedes forretningsgrundlag også i fremtiden.
I transformationsåret tog vi de første skridt i vores ”Ambition 24”, fortæller Lars Folkmann, CEO i Forenede:

”Samlingen af hele koncernen på tværs af forretningsområder og lande er stadig i gang. Vi har investeret og står allerede nu stærkere med høj faglighed. Tilfredse og dygtige medarbejdere er naturligvis også en forudsætning for succes, og hele koncernledelsen er dedikerede til vores fælles afsæt, hvor glade medarbejdere betyder glade kunder,” siger han.

Koncernens samlede omsætning var i 2021 på 2,693 mia. kroner mod 2,573 mia. kroner året før. Koncernens resultat er med et overskud på 9,4 mio. kroner lavere end året før. Det skyldes især lav belægning hos Forenede Care i Sverige som naturlig konsekvens af corona samt omfattende investeringer i Forenede Service i Danmark A/S.

Forenede Care i Sverige/Danmark og Forenede Service I Sverige står stærkt i markedet og leverer stabile resultater. Forenede Service i Danmark er forsat midt i en transformation, og det præger naturligvis resultatet.
Forenede er i dag en helt anden virksomhed end den, som blev skabt i 1959. Men vi er stadig en familieejet og stolt virksomhed – med appetit på fremtiden.

“Det er vores ambition at levere branchens bedste omsorg- og serviceløsninger. Det kræver, at vi udvikler vores virksomhed inden for bæredygtighed, digitalisering og kompetencer. Den transformation blev påbegyndt i 2021, og det vil vi fortsætte næste år,” siger Lars Folkmann.