Home Offentliggørelse af årsrapporten 2022: På rette vej – men ikke i mål

Offentliggørelse af årsrapporten 2022: På rette vej – men ikke i mål

I dag offentliggør vi vores årsrapport for 2022, som vidner om afgørende indsatser og investeringer, der vil gøre os til den koncern, vi vil være i fremtiden:

Vi ønsker at være en lønsom, konkurrencedygtig og moderne virksomhed inden for vores to forretningsområder – Care og Service – samt at gøre en forskel for mennesker, samfundet og fremtiden.

Her kan du læse hele årsrapporten 2022:

Forenede Koncernen årsrapport 2022Download

Koncernen havde i 2022 en samlet omsætning på 2.758 m DKK, hvilket er en fremgang på 4,7% ift. 2021. Årets EBIT-resultat er -23,7 m DKK og EBITDA +15,4 m DKK.

Resultatet for 2022 er naturligvis ikke tilfredsstillende isoleret set. Tallene afspejler, at det i Forenede Care i Danmark og Sverige går som planlagt, og ligeledes er resultaterne i Forenede Service Sverige tilfredsstillende. I Sverige har vi gennemført et spændende opkøb, der fordobler ældreplejen hos Forenede Care Sverige. Vi har stor tro på det fremtidige marked.

Forenede Service Danmarks turnaround er derimod dyb og lang. Udfordringerne handler primært om rengøring og selskabets digitale infrastruktur. Vores cateringforretning, Kokkenes Køkken, fortsætter den flotte vækst og har over to år fordoblet antallet af personalerestauranter til snart 50 kunder. Så det går fremad – men er også ressourcekrævende.

Hør Lars Folkmann, CEO i Forenede, fortælle mere om resultatet og de nødvendige investeringer foretaget i 2022.